Kleine renovatiewerken

Kent uw vakkennis als Handige Harry zijn grenzen? Weet u hoe u zelf kasten en gyproc kunt plaatsen, maar hebt u geen kaas gegeten van sanitair en elektriciteitswerken? Moeten er kleine renovatiewerken uitgevoerd worden en kunt u het advies en de knowhow van een vakman wel gebruiken? Aarzel dan niet en neem contact op met Ludovic Devlieger! Zelf kan u heel wat bereiken, maar de hulp van een stielman kan hier en daar heel wat tijd en frustraties besparen.

Wat kunnen wij voor u doen?

Elk project is anders. Daarom is het zeker aangeraden om eerst met ons contact op te nemen, zodat wij rustig uw renovatiewerken kunnen bespreken en een offerte op maat kunnen opmaken.

U kunt bij ons terecht voor alle algemene renovatiewerken: tegelwerken, isolatiewerken, gyprocwerken, gevelbekleding, platte daken…

Een beeld zegt meer dan woorden. Werp daarom zeker een blik op onze realisaties en krijg een idee van onze verschillende diensten. Hebt u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken om uw werken te bespreken? Neem dan contact op via de contactpagina. Wij komen dan graag eens langs.

Devlieger Ludovic
Paradijsstraat 55
8930 Rekkem - Belgiƫ

Tel.: 056 32 78 79
Gsm: 0468 10 25 43
info@devliegerludovic.be
BTW BE0831 509 338