Verlaag uw energiekosten met de juiste isolatie!

Wilt u uw dak, zolder of kruipzolder goed laten isoleren, tegelijk optimaal gebruik maken van de belastingaftrek, subsidies én jaarlijks minimum 30 % besparen op uw energiefactuur?

Dan bent u bij Ludovic Devlieger aan het goede adres. Wij voeren graag een vrijblijvende controle uit van uw isolatie en bieden u aansluitend een scherpe offerte aan voor de uit te voeren werken.

Tevens informeren wij u over de beschikbare premies en fiscale voordelen waarvan u kunt genieten, want isoleren is zonder discussie de beste investering in uw huis!

Wij plaatsen zowel thermische als akoestische isolatie.

Thermische isolatie

Thermische isolatie biedt heel wat voordelen:

Akoestische isolatie

Glaswolisolatie

Wist u dat isolatie met glaswol u ook kan beschermen tegen geluidsoverlast? Door zijn open en poreuze vezelstructuur is glaswolisolatie namelijk een ideale partner in de strijd tegen ongewenst geluid. Voeg hier zijn onovertroffen thermische capaciteiten aan toe en u beschikt met glaswolisolatie over één van de meest comfort verhogende producten in de bouwsector.

Damprem of -scherm plaatsen

Waarom is een damprem of -scherm nodig, vraagt u zich af? Het dampscherm is noodzakelijk om de dakisolatie optimaal te laten functioneren. De bedoeling is dat de damprem de overtollige waterdamp die in de woning geproduceerd wordt, kan tegenhouden.

Dit dampscherm zal beletten dat de waterdamp in de isolatie kan dringen en condenseren bij dalende temperaturen. Bij de plaatsing is het belangrijk dat de naden en randen van het dampscherm gekleefd worden en dat alle openingen (bevestigingspunten, doorvoerleidingen) goed dicht gekleefd zijn, zodat ook langs hier geen vocht in het isolatiepakket kan dringen.

Vrijblijvende controle van uw isolatie

Op zoek naar een vakman die een kwaliteitsvolle isolatie garandeert? Neem dan contact op via de contactpagina. Ludovic komt graag langs voor een vrijblijvende controle van uw isolatie en biedt u een offerte op maat aan. Bekijk alvast enkele van onze realisaties en laat u overtuigen!

Hieronder vindt u ook enkele links naar interessante website m.b.t. eventuele premies waar u recht op hebt.

Devlieger Ludovic
Paradijsstraat 55
8930 Rekkem - Belgiƫ
Ligging

Tel.: 056 32 78 79
Gsm: 0468 10 25 43
info@devliegerludovic.be
BTW BE0831 509 338